Discover Kohtao
Image default
Recreation / Travel

Megapret | Speelparadijs voor uw familie

Megapret speelparadijs

U heeft vast weleens gehoord van Megapret dat het een speelparadijs is waar binnen- en buiten gespeeld kan worden. Maar weet u ook hoe groot dit is en wat er allemaal te doen is? In dit artikel wordt dit beschreven. Bent u benieuwd naar onze speeltuin in Lievelde, lees dan verder! 

Na zo’n vermoeiende dag weg wilt u wel dat uw kindje een goede nachtrust heeft. Bekijk daarom ook de inrichting voor de babykamer bij Jut en Juul Lifestyle for kids. 

Indoor speeltuin

Onze indoor speeltuin bestaat uit 1500 m2. Hier kunt u heerlijk de kinderen even loslaten en zelf even lekker ontspannen. Er is namelijk van alles te doen in onze indoor speeltuin. Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het 4 verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel, voorzien van meer dan 100 hindernissen. Terwijl u plaats neemt in de kantine van onze indoor speeltuin, kunnen uw kinderen gebruik maken van de springkussens, spelen in de ballenbak of zelfs springen op de trampoline. Er is ook een kinderdisco waar u samen met uw kinderen lekker kunt dansen. Als kers op de taart is er ook een rodelbaan in onze indoor speeltuin. Deze is 30 meter lang en 7 meter hoog. Durft uw kind hierin?

 

Outdoor speeltuin

Naast de indoor hebben wij ook een outdoor speeltuin. Onze outdoor speeltuin bestaat uit diverse moderne, interactieve speeltoestellen. Het uitdagende hiervan is, is dat uw kinderen zelf de inspanning moeten leveren. Ons verkeerspark en monorail baan zijn hier voorbeelden van. Verder zijn er veel leuke klim- en klauter toestellen met glijbanen. Wanneer u lekker van het weer aan het genieten bent, kunnen uw kinderen zich vermaken op air-trampoline, voetballen in een panna-veld of een wedstrijdje spelen op het volleybalveld. Voor de ouders zijn er ook mogelijkheden om zich niet te vervelen. Zo is er een snookergolf en een adventure midgetgolfbaan om.

 

Water speeltuin

Bij minimaal 23 graden zal onze waterspeeltuin zijn deuren openen. Met 25 spuitfonteinen en waterelementen is er voldoende te doen. Daarnaast is er ook een spectaculaire waterglijbaan. Dit is een ideale combinatie tussen speelplezier en lekker afkoelen in het water.

 

Familiepretpark

Met onze indoor, outdoor en water speeltuin is dit een familiepretpark waar u en uw kinderen zich prima de hele dag kunnen vermaken. 

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/

Related Posts

Een rondreis door Israƫl!

Kettingslot kopen online

Het huren van een camper in Nieuw Zeeland