Discover Kohtao
Image default
Recreation / Travel

Statement ketting

Laat je zien met een statement ketting! Na jarenlang strakke, elegante en toch een beetje saaie kettingen is de statement ketting weer helemaal terug van weggeweest! Deze collectie kettingen mag gezien worden, en jij natuurlijk ook. Een statement ketting is meer dan een sieraad, het is een accessoire waarmee je iets vertelt over jezelf. De opvallende vormgeving en prachtige details van deze kettingen maken van jou het middelpunt op elk feest. Durf jij het aan een statement ketting te dragen?

 

Wat is een statement ketting?

Je kunt op veel manieren een boodschap overdragen en laten zien waar je voor staat. Met woorden, met daden en met de manier waarop jij jezelf presenteert aan jouw omgeving. De statement ketting is een sieraad met een extravagante uitstraling, een uniek en opvallend kunstwerkje om je hals. Je kunt een boodschap uitdragen zonder een woord uit te spreken. Vaak hebben dit soort kettingen een klassieke uitstraling, er zijn ook statement kettingen die meer modern zijn vormgegeven.

 

Welk statement maak jij?

Ga je naar een hip en funky feestje? Of kies je dit weekend voor donker en mysterieus in een gothic stijl? Voor elke gelegenheid is er een statement ketting te bestellen. De enige regel bij dit soort kettingen is het ontbreken van regels. Nou ja, er is één eigenschap die bij elk design weer terugkomt; opvallend. Elke statement ketting is anders, elke ketting draagt een boodschap uit.

 

Altijd de juiste boodschap

Je kunt kiezen voor een luxe statement ketting met parels of goud, toch hoeven deze kettingen helemaal niet duur te zijn. Er zijn ook modellen met een dun goudlaagje of kunstparels. Dat verschil zie je niet, je merkt het wel aan jouw bankrekening! Het is heel leuk om een collectie statement kettingen aan te leggen, zo kun je in een handomdraai jouw complete look veranderen. Een statement ketting maakt van een simpel zwart jurkje een exclusief mode item.

 

Je raakt nooit uitgekeken op deze stijl, je vindt steeds weer een nieuwe statement ketting die perfect bij je past. Ga gewoon op je gevoel af, pluk de dag en kies het statement dat jij vandaag gaat uitdragen! In de webshop kun je elke statement ketting bekijken, van klassiek naar etnisch, van luxueus naar goede koopjes. Wat is jouw verhaal?

https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/statement-ketting/

Related Posts

Wil jij nu naar Bonaire vliegen voor de laagste prijs?

Vakantiehuisjes op de Veluwe

Het huren van een camper in Nieuw Zeeland