Discover Kohtao
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisjes op de Veluwe

De Veluwe voor iedereen

Het mooiste gebied van Nederland om uw vakantie te vieren, om te wonen, om even uit te rusten, om te ontspannen en natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Er zijn talloze verschillende activiteiten die u kunt doen op de Veluwe. Er zijn veel bezienswaardigheden die u kunt bezoeken en het bruist van het leven in alle dorpjes die de Veluwe kent. Loopt u al warm om een keer de Veluwe te bezoeken en het echt zelf te zien? Huur uw vakantiehuis op de Veluwe zodat u de ins en outs kunt zien van de Veluwe. Wat doet u het liefst tijdens uw vakantie? Wilt u graag actief zijn of wilt u lekker ontspannen, uitrusten en genieten van de natuur?

Actief op de Veluwe

Houdt u van lekker actief? Dan bent u op de Veluwe aan het goede adres. Er zijn vele verschillende activiteiten te doen op de Veluwe. Ga bijvoorbeeld eens een dagje mountainbiken! Maakt u zich geen zorgen over de route, er zit een GPS op de mountainbike die brengt u naar de mooiste plekken van de Veluwe. Bent u minder actief? Geen zorgen, dan is er altijd nog de elektrische mountainbike die u van A naar B brengt.

Ontspannen op de Veluwe

Ontspant u liever op vakantie? Geen probleem op de Veluwe! Geniet van een dagje spa en welness bij de Veluwse bron. Ga wandelen of pak de fiets en ga erop uit. Ga de natuur in. De Veluwe is rijk aan mogelijkheden om dieren te bekijken. Je kan wilde dieren bekijken in de bossen of op de Hoge Veluwe. Ontdek een paar bezienswaardigheden waar de Veluwe er ook genoeg van heeft. Bezoek bijvoorbeeld een museum of ga voor een koninklijk bezoek op Paleis het Loo, Ontdek het ook op de Veluwe.